Εταιρικό προφίλ

About Us

GRaphael - Cleaning Services

Η GRAPHAEL είναι μια σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της καθαριότητας με έδρα τη Λάρισα. Η εταιρία έχει την ικανότητα να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη ενός αρίστου καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού, που σε συνεργασία μαζί τους εντοπίζει τις ανάγκες και τους παρέχει μια τόσο επαγγελματική όσο και μια ευέλικτη λύση καθαρισμού. Τα συνεργεία μας είναι εφοδιασμένα με τα απιο σύγχρονα εξειδικευμένα μηχανήματα και εργαλεία, μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις καθώς και στις πιο σύνθετες ανάγκες καθαριότητας του σύγχρονου εμπορίου.

Τα γραφεία μας

Η GRaphael προσφέρει πανελλαδική κάλυψη,
και είναι διαθέσιμη για κάθε τύπο πελάτη.

Καλέστε μας

Οι Αξίες μας

Οι αξίες της εταιρίας μας είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζομένους, στους πελάτες μας αλλά και στο περιβάλλον.

  • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: Αποτελεί τα θεμέλια της εταιρίας, ειδικά όταν χτίζεται μεταξύ εμάς και των πελατών μας, των εσωτερικών-εξωτερικών συνεργατών ,αλλά και των κοινοτήτων-φορέων που αλληλεπιδρούμε. Συνεπώς καλλιεργούμε ένα κλίμα σεβασμού με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων.
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ: Η καινοτομία είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο αναπτύσσεται καθημερινά η εταιρία μας. Μέλημά μας να αναζητούμε πρωτοποριακά συστήματα καθαρισμού ,μηχανήματα και εξοπλισμό με σκοπό να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο σύνθετες ανάγκες των καταναλωτών.
  • ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ: Μια από τις πιο βασικές αρχές της εταιρίας. Πάντα εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας μέσα από έναν συστηματικό έλεγχο, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: Με την προσοχή μας στραμμένη προς το περιβάλλον, μέσα από συστηματικές έρευνες και με την βοήθεια της τεχνολογίας, χτίζουμε τις προϋποθέσεις που μας επιτρέπουν να επιχειρούμε με σεβασμό και ευαισθησία σε αυτό.

Ανθρώπινο Δυναμικό

About Us

GRaphael - Cleaning Services

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Η δίκαιη αντιμετώπιση, ο σεβασμός αλλά και η ακεραιότητα απέναντι στους εργαζομένους μας, αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μας καθώς η καλή συνεργασία εξασφαλίζει την μέγιστη αποδοτικότητα. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους με τις ανάλογες δεξιότητες, στις σωστές θέσεις. Στατιστικά απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού: Η εταιρία απασχολεί μόνιμα 140-150 άτομα που αποτελούν την κύρια βάση της. Ενώ κατά το έτος 2019-2020 έφτασε να απασχολεί πάνω από 250 άτομα. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό στο τέλος του έτους περνάει από διαδικασία αξιολόγησης απόδοσης. Μία από τις πιο βασικές διαδικασίες που δίνει την ευκαιρία τόσο στον αξιολογούμενο όσο και στο αξιολογητή, να εκφράσουν γνώμες ,απόψεις και να προτείνουν μέσα βελτίωσης που στην καθημερινότητα δεν είναι πάντα εφικτό .

Γενικός Διευθυντής

Ραφαήλ Γιώτας

Διευθυντής Πωλήσεων

Γεώργιος Γιώτας

Διευθύντρια Λειτουργίας

Γεωργία Μαρκούγια

Διευθύντρια HR

Ρωξάμη Γιώτα

Συντονίστρια Λειτουργίας

Ιωάννα Τριαμπά

Επόπτρια Λειτουργίας

Ανδριάνα Συκιώτη

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ